Archieven: Specialisaties

Voeg specialisaties toe aan uw website

Esthetische Tandheelkunde

Laten we het hebben over iets waar we allemaal naar streven: een stralende glimlach die de natuurlijke schoonheid van ons gezicht accentueert. Bij Tandartspraktijk Heereweg begrijpen we de kracht van een glimlach. Het is niet alleen een gebaar, maar een kunstwerk op zich, een uitdrukking van vreugde, vertrouwen en innerlijke schoonheid. En wij zijn hier om ervoor te zorgen dat jouw glimlach een meesterwerk wordt waar je trots op kunt zijn.
Onze toewijding aan vakmanschap en innovatie betekent dat we niet alleen de tandheelkunde beoefenen, maar eerder een vorm van kunst creëren. We omarmen de esthetische tandheelkunde met passie en precisie, met als doel jouw glimlach te transformeren tot iets buitengewoons.

Een van onze meest geliefde technieken is het gebruik van composiet- of porseleinen facings. Het is als het schilderen van een meesterwerk, waarbij elk penseelstreek zorgvuldig wordt geplaatst door onze bekwame tandarts. Met composiet facings creëren we naadloze restauraties die perfect samenvloeien met de natuurlijke vormen van je tanden. Het resultaat is een glimlach die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook natuurlijk aanvoelt. Deze behandeling is niet alleen betaalbaar, maar ook snel, waarbij de facings in een enkele sessie worden aangebracht zonder schade toe te brengen aan je natuurlijke tanden. Porseleinen facings daarentegen bieden een duurzame glans die de tandheelkunde naar een hoger niveau tilt, en die jarenlang blijft stralen.

Naast facings bieden we ook lichte orthodontische behandelingen aan. Deze zijn bedoeld om subtiele aanpassingen te maken aan de positie van je tanden, zodat je glimlach niet alleen mooi is, maar ook functioneel. Met discrete beugels streven we ernaar om je tanden snel en efficiënt op de juiste plaats te krijgen, zodat je kunt genieten van een glimlach die niet alleen mooi is, maar ook gezond.

Bij Tandartspraktijk Heereweg gaat het niet alleen om tandheelkunde; het gaat om het creëren van kunst, het vormgeven van glimlachen en het veranderen van levens. We zijn er trots op dat we deel uitmaken van jouw reis naar een stralende glimlach, en we kijken ernaar uit om samen met jou een meesterwerk te maken.
Natuurlijk vindt er voorafgaand aan elke esthetische behandeling een grondig consult plaats. Tijdens dit consult nemen we de tijd om naar de wensen van onze patiënten te luisteren en om uit te leggen welke behandelingsopties beschikbaar zijn.

Mondhygiënist

In onze praktijk geloven we sterk in het belang van een stralende glimlach en een gezonde mond als fundament voor algemeen welzijn. Mondhygiëne is niet alleen cruciaal voor mooie tanden en een frisse adem, maar ook voor het bevorderen van de algehele gezondheid van ons lichaam. Bij ons staat mondverzorging centraal, en daarom bieden we niet alleen advies, maar ook professionele behandelingen om ervoor te zorgen dat uw glimlach stralend en uw mond gezond blijft.

Onze ervaren mondhygiënisten zijn toegewijd aan het bevorderen van optimale mondgezondheid. Naast de gebruikelijke methoden zoals poetsen, flossen en spoelen met mondwater, bieden wij ook geavanceerde gebitsreinigingstechnieken aan. Sinds kort hebben we een EMS machine in gebruik als de meest geavanceerde methode voor gebitsreiniging, waarbij we pijnloze gebitsreiniging kunnen bieden.

Onze pijnloze gebitsreiniging maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals ultrafijn poeder in combinatie met zacht water en waar nodig met ultrasone trillingen. Hierdoor kunnen we tandplak en aanslag effectief verwijderen zonder de traditionele schrapende en krassende werking van conventionele instrumenten. Deze methode zorgt niet alleen voor een grondige reiniging, maar ook voor maximaal comfort tijdens de behandeling. Ook is de ouderwets polijsten hier ook nier meer nodig.

We begrijpen dat mondverzorging meer omvat dan alleen professionele behandelingen. Daarom bieden we ook waardevolle educatie en advies aan over mondverzorgingstechnieken die u dagelijks kunt toepassen. Door samen te werken aan een goede mondhygiëne kunnen we niet alleen uw tanden behouden, maar ook uw algehele gezondheid bevorderen.

Bij ons staat uw comfort en tevredenheid voorop. Daarom streven we ernaar om uw bezoek aan onze praktijk zo aangenaam mogelijk te maken. Met onze pijnloze gebitsreiniging en deskundige zorg kunt u met een stralende glimlach en een gezonde mond onze praktijk verlaten.
Wij hechten veel waarde aan de mondhygiëne van kinderen en jongeren. Daarom besteden onze mondhygiënisten speciale aandacht aan het onderwijzen van kinderen over mondverzorging en de juiste poetstechnieken. Indien nodig ontvangen kinderen poetsinstructies tijdens hun bezoek aan onze praktijk.

Gebitsprothese

Een gebitsprothese is een op maat gemaakte vervanging voor ontbrekende tanden en/of kiezen. Het biedt niet alleen esthetische voordelen, maar ook functionele en gezondheidsvoordelen. Met een gebitsprothese kunt u weer normaal eten, spreken en lachen.

Er zijn verschillende soorten protheses, zoals volledige gebitsprotheses ter vervanging van alle tanden en kiezen of partiële of frame-protheses voor enkele ontbrekende tanden/kiezen.
De behandelingsprocedure omvat nauwkeurige metingen, afgestemd op uw mond, en vereist regelmatige controles voor optimaal comfort en functionaliteit. Met een gebitsprothese of klikprothese kunt u uw glimlach herstellen en uw levenskwaliteit verbeteren.
In onze praktijk bieden we hoogwaardige behandelingen en op maat gemaakte oplossingen voor gebitsprotheses zowel volledig als gedeeltelijk of op implantaten. Onze prothesetechnieker staat klaar om u te begeleiden door het proces van aanmeten tot het uiteindelijke dragen van uw prothese.
We beginnen met een grondige evaluatie van uw mondgezondheid en bespreken uw specifieke behoeften en wensen en maken op basis daarvan voor u een prothese. We bieden ook uitgebreide begeleiding en nazorg om ervoor te zorgen dat uw prothese langdurig comfort en functionaliteit biedt. Met onze toewijding aan kwaliteit en zorg streven we ernaar om u een stralende glimlach en verbeterde levenskwaliteit te geven.
Mist u enkele tanden en wilt u normaal kunnen eten met een zo goed als een vaste voorziening in uw mond dan kunt u kiezen voor een gedeeltelijk- of een frameprothese.

Frameprothese

Ontdek het ultieme comfort en de perfecte pasvorm met onze frameprotheses! Speciaal ontworpen voor stabiliteit en duurzaamheid, biedt onze frameprothese een natuurlijke uitstraling en uitstekende functionaliteit. Met een lichtgewicht metalen frame dat discreet achter uw tanden ligt, geniet u van ongeëvenaard comfort en vertrouwen bij het eten, praten en lachen. Ons technieker staat klaar om u te begeleiden door het proces, van nauwkeurige metingen tot aanpassingen voor een perfecte pasvorm.

Gedeeltelijke prothese, partiele prothese

Indien u voor uw onberekende tanden en kiezen een voorziening wenst tegen lage kosten dan kunt u ook een partiele prothese overwegen. U kunt ook voor een partiele prothese bij ons terecht. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult en ontdek hoe onze partiële protheses uw levenskwaliteit kunnen verbeteren.

Prothese reparaties

Onze prothesetechnicus streeft naar hoogwaardige gebitsprothesen die functionaliteit herstellen en natuurlijke esthetiek verbeteren. Met precisie, vakmanschap en empathie zorgen we voor een perfecte pasvorm die vertrouwen van prothesedrager herstelt.
Onze prothese reparatiedienst staat paraat om uw prothese met snelheid en vakmanschap te herstellen. Of het nu gaat om een gebroken tand of een loszittende prothese, onze ervaren prothesetechnicus is gereed om het probleem met precisie en zorg te verhelpen. Bovendien worden reparaties vaak op dezelfde dag voltooid, zodat u snel weer kunt genieten van een volledig functionerende prothese.