Mondhygiënist

In onze praktijk geloven we sterk in het belang van een stralende glimlach en een gezonde mond als fundament voor algemeen welzijn. Mondhygiëne is niet alleen cruciaal voor mooie tanden en een frisse adem, maar ook voor het bevorderen van de algehele gezondheid van ons lichaam. Bij ons staat mondverzorging centraal, en daarom bieden we niet alleen advies, maar ook professionele behandelingen om ervoor te zorgen dat uw glimlach stralend en uw mond gezond blijft.

Onze ervaren mondhygiënisten zijn toegewijd aan het bevorderen van optimale mondgezondheid. Naast de gebruikelijke methoden zoals poetsen, flossen en spoelen met mondwater, bieden wij ook geavanceerde gebitsreinigingstechnieken aan. Sinds kort hebben we een EMS machine in gebruik als de meest geavanceerde methode voor gebitsreiniging, waarbij we pijnloze gebitsreiniging kunnen bieden.

Onze pijnloze gebitsreiniging maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals ultrafijn poeder in combinatie met zacht water en waar nodig met ultrasone trillingen. Hierdoor kunnen we tandplak en aanslag effectief verwijderen zonder de traditionele schrapende en krassende werking van conventionele instrumenten. Deze methode zorgt niet alleen voor een grondige reiniging, maar ook voor maximaal comfort tijdens de behandeling. Ook is de ouderwets polijsten hier ook nier meer nodig.

We begrijpen dat mondverzorging meer omvat dan alleen professionele behandelingen. Daarom bieden we ook waardevolle educatie en advies aan over mondverzorgingstechnieken die u dagelijks kunt toepassen. Door samen te werken aan een goede mondhygiëne kunnen we niet alleen uw tanden behouden, maar ook uw algehele gezondheid bevorderen.

Bij ons staat uw comfort en tevredenheid voorop. Daarom streven we ernaar om uw bezoek aan onze praktijk zo aangenaam mogelijk te maken. Met onze pijnloze gebitsreiniging en deskundige zorg kunt u met een stralende glimlach en een gezonde mond onze praktijk verlaten.
Wij hechten veel waarde aan de mondhygiëne van kinderen en jongeren. Daarom besteden onze mondhygiënisten speciale aandacht aan het onderwijzen van kinderen over mondverzorging en de juiste poetstechnieken. Indien nodig ontvangen kinderen poetsinstructies tijdens hun bezoek aan onze praktijk.


Terug naar overzicht