Gebitsprothese

Een gebitsprothese is een op maat gemaakte vervanging voor ontbrekende tanden en/of kiezen. Het biedt niet alleen esthetische voordelen, maar ook functionele en gezondheidsvoordelen. Met een gebitsprothese kunt u weer normaal eten, spreken en lachen.

Er zijn verschillende soorten protheses, zoals volledige gebitsprotheses ter vervanging van alle tanden en kiezen of partiële of frame-protheses voor enkele ontbrekende tanden/kiezen.
De behandelingsprocedure omvat nauwkeurige metingen, afgestemd op uw mond, en vereist regelmatige controles voor optimaal comfort en functionaliteit. Met een gebitsprothese of klikprothese kunt u uw glimlach herstellen en uw levenskwaliteit verbeteren.
In onze praktijk bieden we hoogwaardige behandelingen en op maat gemaakte oplossingen voor gebitsprotheses zowel volledig als gedeeltelijk of op implantaten. Onze prothesetechnieker staat klaar om u te begeleiden door het proces van aanmeten tot het uiteindelijke dragen van uw prothese.
We beginnen met een grondige evaluatie van uw mondgezondheid en bespreken uw specifieke behoeften en wensen en maken op basis daarvan voor u een prothese. We bieden ook uitgebreide begeleiding en nazorg om ervoor te zorgen dat uw prothese langdurig comfort en functionaliteit biedt. Met onze toewijding aan kwaliteit en zorg streven we ernaar om u een stralende glimlach en verbeterde levenskwaliteit te geven.
Mist u enkele tanden en wilt u normaal kunnen eten met een zo goed als een vaste voorziening in uw mond dan kunt u kiezen voor een gedeeltelijk- of een frameprothese.

Frameprothese

Ontdek het ultieme comfort en de perfecte pasvorm met onze frameprotheses! Speciaal ontworpen voor stabiliteit en duurzaamheid, biedt onze frameprothese een natuurlijke uitstraling en uitstekende functionaliteit. Met een lichtgewicht metalen frame dat discreet achter uw tanden ligt, geniet u van ongeëvenaard comfort en vertrouwen bij het eten, praten en lachen. Ons technieker staat klaar om u te begeleiden door het proces, van nauwkeurige metingen tot aanpassingen voor een perfecte pasvorm.

Gedeeltelijke prothese, partiele prothese

Indien u voor uw onberekende tanden en kiezen een voorziening wenst tegen lage kosten dan kunt u ook een partiele prothese overwegen. U kunt ook voor een partiele prothese bij ons terecht. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult en ontdek hoe onze partiële protheses uw levenskwaliteit kunnen verbeteren.

Prothese reparaties

Onze prothesetechnicus streeft naar hoogwaardige gebitsprothesen die functionaliteit herstellen en natuurlijke esthetiek verbeteren. Met precisie, vakmanschap en empathie zorgen we voor een perfecte pasvorm die vertrouwen van prothesedrager herstelt.
Onze prothese reparatiedienst staat paraat om uw prothese met snelheid en vakmanschap te herstellen. Of het nu gaat om een gebroken tand of een loszittende prothese, onze ervaren prothesetechnicus is gereed om het probleem met precisie en zorg te verhelpen. Bovendien worden reparaties vaak op dezelfde dag voltooid, zodat u snel weer kunt genieten van een volledig functionerende prothese.


Terug naar overzicht